Kabai Óvoda

2017. jún. 22.

Évzáró értekezlet

Intézményünkben 2017. június 21-én volt a nevelési évet záró értekezlet és a már hagyománnyá vált találkozó az óvoda korábbi, ma már nyugdíjas dolgozóival. Örültünk, hogy Szegi Emma polgármesternő és Dr. Bálint Albert jegyző úr is megtisztelt bennünket a jelenlétével.

Ennek az ünnepélyes, megható és vendéglátással egybekötött rendezvénynek a keretében  újabb két kolléganőnk búcsúzott el a kollektívánktól, a mi szép hivatásunk gyakorlásától. Serdült Lajosné (Pirike óvónéni) és Kolek Gyuláné (Rozika óvónéni) 40 év szolgálat után kezdi meg a nyugdíjas éveit, a jól megérdemelt pihenést. Sok-sok Kabán élő kisgyermek élvezhette gondoskodó, fejlődésüket segítő gyermekszeretetüket, gazdagodhatott szakmai tudásuk, pedagógiai felkészültségük által! A jelenlegi és volt óvodásgyerekek műsorával, az intézmény ajándékával és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel köszöntük meg a munkájukat.

Nagyon jó egészséget, örömteli családi életet, aktív nyugdíjas éveket kívánunk mindkettőjüknek! Nekünk hiányozni fognak!

 

 

Borbély Vilmosné

intézményvezető